Hollandse tulpen
Lekkere vrouw links Lekkere vrouw rechts

Dutch Adult Masters Adult content voor webmasters

Amateurmodel?

Jij bent een amateur model en wilt geld verdienen? (vrouw, man of stel) Lees dan snel verder. In 3 stappen kan dat geregeld zijn.

Stap 1. Stuur jou eigen fotos en films in;

Voordat je bij ons een eigen gratis member site krijgt, moet je wel een aantal punten voldoen. Je moet op dit moment minimaal 5 erotische filmpjes van rond de 10 a 15 minuten van jezelf hebben. ( Zo'n hoog mogelijke kwaliteit het liefst ) En hierna zeker 1 keer per maand een nieuw filmpje kunnen aanleveren. En je moet minimaal 5 foto series hebben en elke serie moet uit minimaal 50 hoge kwaliteit fotos bestaan. Dus in totaal rond de 250 foto's, maar mogen er altijd meer zijn. Het materiaal moet wel minimaal erotisch zijn, maar het liefst pornografisch materiaal. Om mee te kunnen doen aan deze actie moet je minimaal 18 jaar zijn. Klik hier om je aan te melden.

Stap 2.Wij maken een member site voor jou. Kost je geen geld;

Dutchadultmasters zal speciaal op jou verzoek en wensen een member site maken. Deze wordt door ons gehost, online aangeboden en steeds geupdate. De site wordt beveiligt tegen hackers of wan betalers. Jij hoeft dus geen kosten te maken om dit op te starten. Wel vragen wij een eenmalige bijdrage van 75 euro van jou om dit op te starten. Hieruit kunnen wij dan weer opmerken dat niet alleen wij serieus zijn met de site, maar ook jij. Deze 75 euro halen we van je eerste verdiende geld automatisch in. Er zijn website eigenaars die in de eerste maand al zoveel verdienen, dat ze het niet eens merken. Maar het kan ook goed zijn dat je pas na 2 maanden, na online gaan van je website, pas je eerste verdiensten op je rekening ziet verschijnen. Dan was jou site niet zo snel gegaan w.b.t. verdiensten. De rode lijn is dat jij geen opstart kosten hoeft te maken en je dus zo een eigen member site actief online kan hebben staan, zonder daarbij te investeren. Wij zullen er voor zorgen dat jou site ook bij vele andere webmasters bekend wordt, waardoor gezamelijk steeds meer bezoekers je site kunnen bezoeken en jij steeds meer geld kan verdienen. Klik hier om je aan te melden.

Stap 3. Zie het geld op je rekening gestort worden;

Jij kan via jou eigen statistiek pagina zien wat je per dag hebt verdient en wat je verdiensten zijn aan het eind van de maand. De uitbetaling vind plaats 5 weken na afsluiten van een maand. Dus in maart geld verdiend, dan krijg je dat bedrag uitbetaald de eerste week van mei. Er zijn websites bij die elke maand makkelijk 700 a 800 euro verdienen bij ons. En dat voor iets waar je zelf maar weinig tijd en geen geld heeft gekost. Klik hier om je aan te melden.

Wacht niet langer. Verdien geld met je eigen films en fotos. Meld je aan bij DutchAdultMasters. Heb je op dit moment al een eigen website, maar wil daar een 2de bij hebben draaien. Dat kan ook. Meld je aan en we bekijken het gewoon even. Klik hier om je aan te melden.